Variolával importálni Kínából

 

Miután leegyeztettük a részleteket a szállítással és az igényekkel kapcsolatban, fontos, hogy szakértő fuvarszervezőink döntik el, melyik szállítási módot választják az adott termék szállítmányozásával kapcsolatosan, hiszen az áru paraméterei nagyban befolyásolhatják, milyen körülmények között viszik el A pontból B-be.

 

Befolyásoló tényezők a szállítási mód kiválasztásakor:

  • Súly
  • Térfogat
  • Érték
  • Speciális szállítási paraméterek
  • Sürgősség

 

A légi, a vasúti és a tengeri szállítási módok nagyban különböznek egymástól. Ezen jellemzőkről kollégáink segítségével, és alábbi ismertetőnkkel tud tájékozódni. 

 

Vasúti fuvarozás:

Tranzitidőt lehet vele spórolni (ennek mennyisége 3-4 hét), gyors, biztos megoldás, közkedvelt szállítási forma.

 

Légi fuvarozás:

Ez a leggyorsabb szállítási mód, hiszen levegőben szállítani a leggyorsabb, viszont a legdrágább is. A díjak akár naponta is változhatnak. A tranzitidő 3 naptól 12 napig terjed, mivel itt viszonylag kevesebb esetben fordul elő nagyobb késés. Előnye, hogy veszélyes áru is szállítható segítségével, és közvetlen járattal megoldható a szállítás.

 

Vízi fuvarozás:

Napjainkban ez a legkevésbé előnyös forma, akkor kell ezt választani, ha a másik kettő, valamilyen kizáró oknál fogva lehetetlen. 6-8 hetes tranzitidővel kell számolni, mivel itt gyakoriak a csúszások.

 

Számos előnye van, ha kínai import szolgáltatásunkat választja, hiszen mindent kezünkbe véve intézünk! Szakértőink segítségével kiválasztásra kerül a legoptimálisabb és legjobb szállítási mód. Áruja maximális biztonságban lesz, hiszen minden esetben kötünk rá szállítmánybiztosítást. Kollégáink intézik a vámkezelési és áruérkeztetési folyamatokat is.

 

Ajánlatkéréshez keresse fel kínai import szállítási specialistánkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.