Szállítás? Akkor Variola!

A Trans Variola V4 Kft. neve egyet jelent a szállítás tökéletes lebonyolításával.

 

#V4Transport #Lengyelország #Precizitás #EUszállítás #VariolaLogisztika #Witam

 

EU szállítás, V4 transport, LengyelországCégünk egyik jelszava a V4 Transport, hiszen a visegrádi országok specialistái vagyunk. Lengyelország számunkra szinte második otthon: pontosan ismerjük piacot, beszéljük a nyelvet, folyamatosan keressük az új lehetőségeket. Precizitás, gyorsaság és tökéletes biztonság jellemzi munkánkat. Természetesen nem csak a V4-ek területére fuvarozunk, az EU szállítás is könnyedén megoldható, csapatunknak ez sem jelenthet gondot.

 

„Witam!” –mondják a lengyelek „Szervusz!” helyett, amikor találkozunk velük.

 

De vajon mit mondanak, amikor a tökéletes szállításra gondolnak? Azt, hogy ,,Variola''.

Csapatunk:

 

Kik vagyunk?

Precizitás, gyorsaság, sérülésmentesség: a Trans Variola V4 Kft. a visegrádi országok specialistája és az Európai Unió szabályainak ismerője. A szállítmányozásban nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink több nyelven beszélnek és minden helyzetben feltalálják magukat. 

Hogyan dolgozunk?

Intézzük szállítmányozáshoz szükséges engedélyeket, megbirkózunk az összes papírmunkával.

 

Így Önnek a fuvarozással és a hozzá kapcsolódó jogi háttér biztosításával nem kell foglalkoznia.

Hol talál minket?

Vállalatunk eddigi szállítmányozási tevékenységét elsősorban a magyar, cseh, lengyel, szlovák régióban folytatta, itt nyújtott kiemelkedő export-import szállítási szolgáltatásokat. Ma már az Európai Unió több területét lefedjük az első tollvonástól az áruk lepakolásáig.

Mivel fuvarozunk?

Több száz tehergépkocsinknak köszönhetően, az Ön igényeihez igazodva különböző teherbírású szállítóeszközöket tudunk ajánlani.

 

Mennyiért?

Az árajánlatok kialakítása során mindig az optimális megoldást nyújtjuk partnereinknek. Ehhez azonban mindenképpen egyeztetnünk kell.

 

Biztos?

Hibátlan informatikai rendszerünk minden egyes fuvarozási-szállítási megrendelést ellenőriz és kézben tart. A szállítmányok természetesen mind biztosítottak.

 

Mindent?

Az egészen extrém szállítási kérésekre sem mondtunk még nemet. Ha meggyőztük arról, hogy mi szállítsuk el áruját, akkor ne késlekedjen, és ne kívánja ezt a termékeknek sem.

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.