A XXII. kerületi önkormányzat stratégiai partnerei lettünk

Április 5-én a Variola ügyvezetői ünnepélyes eseményen írták alá azt a partnerségi együttműködést, amelyhez már több mint 90 helyi vállalkozás csatlakozott.

Az elmúlt években a Variola vezetősége több alkalommal is tett felajánlásokat az önkormányzatnak.

 

A kovid ideje alatt nagy mennyiségű fertőtlenítőszer adománnyal segítették a rászorulókat a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központban, majd az ENSZ által felajánlott hűtők és mosógépek eljuttatásának megszervezésében és lebonyolításában is aktívan részt vett a vállalkozás.

 

 

Az újonnan aláírt partnerségi együttműködésről Karsay Ferenc polgármester elmondta: „Ezeknek a partnerségi szerződéseknek az a célja, hogy egyfajta jó viszonyt, egymást kölcsönös segítését kifejező szándéknyilatkozatot írunk alá. Meggyőződésünk, hogy ahhoz, hogy az emberek jól érezzék magukat egy településen, nagyon fontos, hogy az itt dolgozó vállalkozók is jól érezzék magukat.”

 

  

 

A stratégai partnerek fontos szerepet töltenek be Budafok-Tétény gazdasági életében. Az önkormányzat egyszerűsített hivatali ügyintézéssel és bemutatkozási, megjelenési lehetőségekkel segíti a vele együttműködésre lépő vállalkozásokat, rendszeres partnertalálkozókat szervez, cserébe aktív részvételt vár tőlük a kerület közéletében.

Az eseményen részt vett továbbá az RS Ablak képviseletében Romvári Zoltán, a Budatétényi Állatkórház ügyvezetője dr. Laczkó László, a BV-Tempo Kft. képviseletében pedig a cég ügyvezetője, Baki László tette tiszteletét.

 

 

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.