Hírek

Volt egyszer egy csapatépítő...
Cégünk teljes személyzete kipróbálhatta a BMP1-es típusú tankokat, hogy mostantól mi is úgy törhessünk előre, mint egy tank.
tovább
Interjú Hunyi Zsolttal, a Pannonia Biztosítási Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatójával II. rész
Folytatásos cikkünkben rövid történelmi áttekintőt olvashatnak a biztosítók kialakulásának történetéről. Azt is megtudhatják, milyen kártérítésre számíthatnak napjainkban a különféle fuvarozási ágaknál a hatályos egyezmények és szabályozások szerint. Továbbra is Hunyi Zsolté a szó:
tovább
Interjú Hunyi Zsolttal, a Pannonia Biztosítási Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatójával - I. rész
Hunyi Zsolt a nemzetközileg elismert, tapasztalt gazdasági vezető a Corvinus Egyetem Közgazdasági Karán végzett, majd nem kisebb sikereket könyvelhetett magáénak, mint -többek között- a Mafracht Kft. ügyvezetői szerepének betöltése. A világ 3. legnagyobb konténerszállító vállalatának, a CMA-CGM és a tajvani Yang Ming Konténerszállító társaság magyarországi képviseletének vezetője volt. Továbbá az első magyar szállítmánybiztosítási on-line alkalmazás bevezetője. Őt kérdeztük jelen interjúnkban:
tovább
Ismét a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központban jártunk segíteni
A tavalyi évben látogattuk meg utoljára a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központot. Akkor nagy mennyiségű fertőtlenítőszer adománnyal igyekeztünk segíteni a lakhatásukat vesztett családok, és válsághelyzetben lévő szülők és gyermekek átmeneti elhelyezését, gondozását biztosító intézményben, ahol szociális és gyermekjóléti alapellátást biztosítanak a rászorulók számára.
tovább
Komoly drágulást jelez előre a Közúti Fuvarozási Árindex
A KFX, azaz Közúti Fuvarozási Árindex egy objektív, teljeskörű iparági árindex, amely megmutatja, hogy a különböző gazdasági hatások mekkora árváltozást indokolnak a közúti áruszállítási szolgáltatások területén.
tovább
Az új selyemút, mint a közúti fuvarozók költségcsökkentésének eszköze, és a jövő
A logisztika, mint tudomány szerves része, és küldetése, hogy megtalálja a költségek lecsökkentésének módját, olyan úton, hogy a további „6 M”-et, mint célkitűzést szintén teljesíteni tudja. Ismerje meg a "6 M"-et az írásunkból!
tovább
Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.